Nis

1-C sınıfı Matematik dersi "Zaman Ölçme" konusunda kendi saatlerini tasarladılar.

Nis

Okulumuz 3-C sınıfı şehirlerimizi tanıttı.

Nis

3-A sınıfı olarak ülkemizin tarihî ve doğal güzelliklerini araştırdık. Grup çalışması ile broşür hazırladık.

Nis

2/G sınıfı ülkemizdeki farklı yörelerin kültürel özelliklerini öğreniyor.

Nis

Anasınıfı F şubesi bayramınızı kutluyor.

Nis

Anasınıfı D şubesi iyi bayramlar diliyor.

Nis

1-C sınıfımız herkese şeker tadında mutlu bayramlar dilerim.

Nis

3-B sınıfımız geometrik cisimleri ve geometrik şekilleri öğrendiler.

Nis

Okulumuzda oynanan "İyi Yürekli Dev Memo" tiyatro oyunu öğrencilerimiz tarafından dikkatle takip edildi.

Nis

4-G sınıfımız deyimleri canlandırdı.

Mrt

Osmangazi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü El,Tuvelet Hijyeni ve Sağlıklı Beslenme konusunda okulumuz öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yaptılar.

Mrt

Okulumuz 3-D sınıfı Fen Bilimleri dersi kapsamında hayalindeki okul bahçesini ya da sınıfı geri dönüşüm malzemeleri ile yaparak arkadaşlarına sundular.

Mrt

3/F sınıfı öğrencileri müzik dersinde kendi kulturlerinden halk oyunu oynayarak kültürel ogelerimizin yasatilmasina katkıda bulundular.

Mrt

Yıldırım Beyazıt İlkokulu idaresi ve öğretmenleri geleneksel hale gelen okulda yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mrt

1/F sınıfı uygulamalı olarak tasarruflu olmanın sonuçlarını yaşıyor .Dört yıl boyunca da yaşayacak.Biriktirilen para 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda akıl oyunları,oyuncaklar vs.şeklinde çocuklara dönüyor.Damlaya damlaya göl olur,diyoruz.