May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle özel öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler.

May

Okulumuz 3.sınıfları Sivrihisar gezisine katıldılar.

May

03.05.2024 ve 10.05.2024 tarihlerinde 4.sınıflar Ankara gezisi yapmışlardır. Anıtkabir resmi ziyareti yapılarak Ata'mızın huzuruna törenle çelenk sunulmuştur.

May

4-C sınıfı öğrencileri, '' Dünya Ailesi'' ünitesinde, seçtiği ülke ile ilgili araştırma yaparak farklı kültürlerle ilgili bilgi sahibi olmuştur.

May

Anasınıfı D Şubesi Anneler Gününü kutladı.

May

Anasınıfı F Şubesi Anneler Gününü kutladı.

May

Okulumuzda düzenlenen futbol turnuvası bugün itibariyle başladı. Öğrencilerimiz sporun barış,dostluk olduğunu centilmence mücadele ederek gösterdiler. Mücadele sonuçları heyecanla bekleniyor.

Nis

Okulumuz 3-C sınıfı Matematik dersinde geometrik şekillerin köşegenlerini yaparak, yaşayarak öğrendi.

Nis

Okulumuz 3-F sınıfının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına denk gelen TEGV ziyareti gayet eğlenceli geçti.

Nis

Matematik dersi kapsamında 3-D sınıfımız getirdikleri oyun hamuru ve pipetler ile geometrik cisimler oluşturarak hem grup çalışmasının önemini kavradı hem de geometrik cisimlerin özelliklerini görerek kalıcı öğrenme sağladı.

Nis

3/G sınıfımız 23 Nisan’ı TEGV’de kutladı.

Nis

Okulumuz 2-D sınıfı öğrencilerinden Ayşegül Gündoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Yıldırım Beyazıt İlkokulu müdüresi olarak görev aldı.

Nis

1-C sınıfı Matematik dersi "Zaman Ölçme" konusunda kendi saatlerini tasarladılar.

Nis

Okulumuz 3-C sınıfı şehirlerimizi tanıttı.

Nis

3-A sınıfı olarak ülkemizin tarihî ve doğal güzelliklerini araştırdık. Grup çalışması ile broşür hazırladık.