Mrt

Osmangazi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü El,Tuvelet Hijyeni ve Sağlıklı Beslenme konusunda okulumuz öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yaptılar.

Mrt

Okulumuz 3-D sınıfı Fen Bilimleri dersi kapsamında hayalindeki okul bahçesini ya da sınıfı geri dönüşüm malzemeleri ile yaparak arkadaşlarına sundular.

Mrt

3/F sınıfı öğrencileri müzik dersinde kendi kulturlerinden halk oyunu oynayarak kültürel ogelerimizin yasatilmasina katkıda bulundular.

Mrt

Yıldırım Beyazıt İlkokulu idaresi ve öğretmenleri geleneksel hale gelen okulda yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mrt

1/F sınıfı uygulamalı olarak tasarruflu olmanın sonuçlarını yaşıyor .Dört yıl boyunca da yaşayacak.Biriktirilen para 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda akıl oyunları,oyuncaklar vs.şeklinde çocuklara dönüyor.Damlaya damlaya göl olur,diyoruz.

Mrt

Anasınıfı F Şubesi Ben Yaşlanınca etkinliği yaptı.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık  Günü  kapsamında özel eğitim sınıfımız tarafından hazırlanan panomuz ile konuya dikkat çekildi.

Mrt

Şehitler Haftası münasebetiyle Eskişehir Hava Şehitliği'ne okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri ziyarette bulunmuştur.

Mrt

Anasınıfı D şubesi tüm yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyor.

Mrt

4/F sınıfından Mustafa Nazlı öğrencimiz; 16-17 Mart tarihlerinde "10 yaş Ulusal Gelişim Projesi 1.Vize" yarışlarında 5 baraj (50 m sırtüstü, 200 m sırtüstü, 50 m kurbağalama, 50 m serbest, 100 m sırtüstü ) geçerek 25-26 Mayıs' ta Konya'da yapılacak olan bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türkiye'nin geleceği için bir dönüm noktası oldu. Çanakkale'nin geçilemeyeceğini kanıtladı.Okulumuz da bu kutlu zaferimiz kutlandı ve tüm şehitlerimiz için anma töreni yapıldı.

Mrt

4/A sınıfı öğrencilerimizden Furkan Said AKDUMAN, 16-17 Mart 2024 tarihlerinde "10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1. Vize" yarışlarında 7 baraj (100 m kurbağalama, 200 m FK, 50 m sırtüstü, 200 m serbest, 100 m serbest, 50 m kurbağalama, 50 m serbest) geçerek 25-26 Mayıs'ta Konya'da yapılacak olan bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Sporcu öğrencimizi tebrik ediyor ve bölge müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Anasınıfı D Şubesi Oyun Avcıları Gezisi

Mrt

1/F sınıfı kütüphaneyi çok merak ediyordu.Sabırsızlıkla okuma yazma öğreneceği günü bekliyordu.O mutlu güne kavuştular.Umarım hep  kitapların peşinden koşarlar.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103 yaşında. Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi.