Mrt

Anasınıfı F Şubesi Kadınlar Gününü Kutluyor.

Mrt

6 Mart tarihinde okulumuz 3-E sınıfı öğrencileri ve velileri tarafından gerçekleştirilen Bursa Gezisi

Mrt

2-A sınıfı hayatlarında en değerli varlık olan annelerine Dünya Kadınlar Günü için kutlama kartı hazırladı. Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun

Mrt

Anasınıfı D şubesi kadınlar gününü kutluyor.

Mrt

Okul  idaresi  tarafından  önceden  hazırlanan  “Okul  Afet  ve  Acil  Durum  Planı” kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Bu kapsamda okul idaremiz okulumuz tüm personelinin ve tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor.

Mrt

Hayalimdeki Meslek partisinde Anasınıfı D Şubesi öğrencileri mesleklere ait kıyafetleri giydi,renkli materyalleri sınıf ortamına getirdiler ve sunumlarını yaptılar.

Mrt

Anasınıfları olarak ‘’Dilimizin Zenginlikleri Projesi’’ kapsamında kültürel öğelerimize yer verdikleri ortak bir sergi açıldı...Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay Haftası etkinlikleri öğrencilerimizin katılımları ile devam ediyor.

Akıl ve Zeka Oyunları Seçme Sonuçları

Şbt

Türk Zeka Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Şampiyonası'na bizde katıldık.

Şbt

Yeşilay Haftası kapsamında 3-C ve 3-D sınıflarının hazırlamış olduğu pano ile bağımlılık konusuna dikkat çekildi.

Şbt

Okulumuzda düzenlediğimiz Zeka Oyunları Turnuvası ile okulumuzu ilçe genelinde temsil edecek öğrencilerimizi seçtik.

4/A sınıfı Müzik derslerinde çalıp söylüyor.️

2-A Sınıfı öğrencileri trafik eğitim parkında