Nis

Okulumuz 3-C sınıfı Matematik dersinde geometrik şekillerin köşegenlerini yaparak, yaşayarak öğrendi.

Nis

Okulumuz 3-F sınıfının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına denk gelen TEGV ziyareti gayet eğlenceli geçti.

Nis

Matematik dersi kapsamında 3-D sınıfımız getirdikleri oyun hamuru ve pipetler ile geometrik cisimler oluşturarak hem grup çalışmasının önemini kavradı hem de geometrik cisimlerin özelliklerini görerek kalıcı öğrenme sağladı.

Nis

3/G sınıfımız 23 Nisan’ı TEGV’de kutladı.

Nis

Okulumuz 2-D sınıfı öğrencilerinden Ayşegül Gündoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Yıldırım Beyazıt İlkokulu müdüresi olarak görev aldı.

Nis

1-C sınıfı Matematik dersi "Zaman Ölçme" konusunda kendi saatlerini tasarladılar.

Nis

Okulumuz 3-C sınıfı şehirlerimizi tanıttı.

Nis

3-A sınıfı olarak ülkemizin tarihî ve doğal güzelliklerini araştırdık. Grup çalışması ile broşür hazırladık.

Nis

2/G sınıfı ülkemizdeki farklı yörelerin kültürel özelliklerini öğreniyor.

Nis

Anasınıfı F şubesi bayramınızı kutluyor.

Nis

Anasınıfı D şubesi iyi bayramlar diliyor.

Nis

1-C sınıfımız herkese şeker tadında mutlu bayramlar dilerim.

Nis

3-B sınıfımız geometrik cisimleri ve geometrik şekilleri öğrendiler.

Nis

Okulumuzda oynanan "İyi Yürekli Dev Memo" tiyatro oyunu öğrencilerimiz tarafından dikkatle takip edildi.

Nis

4-G sınıfımız deyimleri canlandırdı.