Şbt

1-F Sınıfı Hayat Bilgisi dersinde hijyen kurallarına uyarak kendilerine yiyecek hazırladılar.

Şbt

1/F Sınıfı olarak satır sonuna sığmayan kelimelerin uygulamasını yaptık.

Şbt

4-G Sınıfı Karışımları  Ayırıyor.

Anasınıfı D Şubesi Çılgın Şapka Partisi

3/E ve 3/H sınıflarının TEGV ziyareti

Şbt

Anasınıfı F Şubesi "Çılgın Şapka Partisi" tasarlanan şapkalarla yapıldı.

Şbt

Anasınıfı F şubesi  "Hayalimdeki meslekler" adlı etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

1 - H sınıfı taşıtları  tanıma ve tanıtma etkinliği yapıyor.

Şbt

1-B sınıfı ilk karnelerini alarak kutlama yaptılar.

OKULUMUZDA 6 ŞUBAT DEPREMİ SAYGI DURUŞU

ÖĞRENCİLERİMİZ KARNELERİNİ ALDI. HERKESE İYİ TATİLLER

Ock

Özel eğitim sınıfı Öğrencimizin  mini okuma bayramı sevinci.Emeği geçen  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası  kapsamında okulumuzda yapılan  4.sınıflar arası bilgi yarışmasının galibi 4A Sınıfı oldu.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" Kapsamında okulumuzda da 4.sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve  Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı kapsamında Okulum Temiz Belgesini almaya hak kazanmıştır. Emeğini geçenlere teşekkür ederiz.